PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Bosnalijek organizator Prvog međunarodnog simpozija epilepsije

S ciljem njegovanja i razvoja poslovnih i prijateljskih odnosa sa stručnjacima iz oblasti neurologije i epilepsije te našeg nastojanja da putem stručnih medicinskih aktivnosti pružimo podršku razvoju i unapređenju zdravstva, želimo najaviti “Međunarodni simpozij epilepsije”, koji će se održati u Sarajevu 23. i 24. septembra 2022. godine.


Bosnalijek organizator Prvog međunarodnog simpozija epilepsije

Sretni smo da možemo organizovati naš prvi Simpozij, na kojem želimo postići maksimalnu korist za sve polaznike kroz predavanja i interaktivne radionice te savremene metode učenja. Na ovom stručnom skupu će aktivno učestvovati domaći i internacionalni stručnjaci iz Hrvatske, Srbije i Makedonije te će tom prilikom razmijeniti i dugogodišnja iskustva u tretmanu epilepsije.

Želimo da ovaj događaj bude prilika da mladi doktori direktno dobiju informaciju o ličnim iskustvima iz prakse od eminentnih stručnjaka i autoriteta iz regiona.

Skup je verifikovan od strane Ljekarske/Liječničke komore Federacije Bosne i Hercegovine.

Vaš Bosnalijek 

program_Međunarodni_Simpozijum_Epilepsija_aug_2022_.pdf


septembar 8. 2022
Ranije objavljeno
Bosnalijek organizirao Međunarodni simpozij o epilepsijama - najveći sku ... Bosnalijek organizator Prvog međunarodnog simpozija epilepsije Bosnalijek uručio prigodne poklone prvačićima, roditelji dobili slobodan ... Rekordni polugodišnji rezultati poslovanja Bosnalijeka u 2022. godini Bosnalijek - lider poslovne zajednice Bosne i Hercegovine Bosnalijekova putna apoteka, efikasna rješenja za siguran i ugodan odmor ... Stotine studenata i učenika iz BiH posjetilo Bosnalijek Održano prvo takmičenje u prikazima slučaja u onkologiji Bosnalijek dvije decenije najbolji prijatelj porodice SOS mame Fikrete Organizirano druženje penzionera u okviru kampanje „Dani Bosnalijeka“ ...

septembar 28. 2022 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%