PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Nova web stranica Bosnalijeka

Sa izlaskom na tržište novog bezreceptnog proizvoda za liječenje upale sluznice grla i usta Lysobacta Spraya, Bosnalijek je kreirao i prateću web stranicu www.lysobact.ba.


Lysobact web stranica nudi veliki broj korisnih informacija u vezi sa oralnim antisepticima i čestim indikacijama u kojima se oni primjenjuju. Pored toga, na stranici su ponuđeni odgovori na  pitanja, kao što su: kako razlikovati razne vrste upala sluznice usta i grla, kako razlikovati virusne i bakterijske upale grla, kako sebi pomoći kod grlobolje, kada se osobe s grloboljom trebaju javiti ljekaru i slično.

Na ovoj web stranici dostupne su i interesantne informacije o lizozimu, prirodnoj komponenti koja Lysobact proizvode čini jedinstvenim.

Lysobact web stranicom Bosnalijek pacijentima omogućava pristup jednostavnim i korisnim informacijama o ovom proizvodu i vezanim zdravstvenim temama", rekao je direktor Korporativnog marketinga u Bosnalijeku Tarik Čatić, te dodao da je cilj ove web stranice i veća međusobna povezanost kako s pacijentima, tako i sa zdravstvenim stručnjacima.

Kao međunarodna farmaceutska kompanija, Bosnalijek osigurava široku informiranost o svojim proizvodima, te kontinuirano unapređuje marketinške procese u pravcu promocije zaštite zdravlja kroz prevenciju i liječenje bolesti.

Lysobact je klinički dokazano efikasan i siguran lijek, kojim je do sada uspješno liječeno više od 50 miliona pacijenata širom svijeta. Pacijenti, ljekari i farmaceuti brend Lysobact povezuju s tradicijom, povjerenjem, kvalitetom i sigurnošću.
Pacijentima je sada na raspolaganju i Lysobact Spray, nova i poboljšana formulacija lijeka u praktičnom, savremenom obliku, prilagođena potrebama aktivnog stila življenja osoba koje preuzimaju brigu o svom zdravlju. Lysobact Spray je dostupan u dvjema preferiranim aromama osvježavajućeg okusa peperminta ili prijatnog umirujućeg okusa anisa.

Ovaj proizvod ne sadrži alkohol, a namijenjen je odraslim osobama i djeci iznad šest godina starosti. Lysobact i Lysobact Spray dostupni su u svim apotekama i izdaju se bez ljekarskog recepta.

Detaljnije informacije o tome kada, kako i zašto izabrati neki od prozvoda Lysobact možete pronaći na web stranici www.lysobact.ba.


decembar 17. 2014
Ranije objavljeno
Imunitetom protiv infekcija Bosnalijek dobio EU GMP certifikat za novi pogon, omogućen izvoz svih pr ... 43. rođendan Lysobact® - a Prema portalu Indikator.ba – Iskorak kompanije Bosnalijek najbolji potez ... Dodatna podrška za buduće mame u Bosnalijeku BiH Kampanji „Prvo zdravlje“ pridružio se i FK Velež Amina Kajtaz brend ambasador kompanije Bosnalijek Odluka o preventivnom povlačenju određenog broja serija lijeka RANIBOS® ... Održano tradicionalno druženje sa penzionerima, porodicama poginulih rad ... Mladi rukometaši Izviđača i Borca pobjednici 4. LYSOBACT® Međunarodnog t ...

oktobar 29. 2020 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%