VELIKA PORODICA ZA VELIKA POSTIGNUĆA
Razvijamo savremene proizvode za prevenciju, dijagnostiku i terapiju, u cilju očuvanja zdravlja i unapređenja kvaliteta života.

Press centar
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Zahvaljujući Bosnalijekovoj platofrmi e-ordinacija anonimno i besplatno možete dobiti mišljenje i savjet ljekara
U vremenu pandemije COVID-19, kada je pristup ljekarima i zdravstvenoj zaštiti značajno otežan, postoji jednostavno i brzo rješenje – Bosnalijek je osigurao besplatno online zdravstveno savjetovalište, dostupno na adresi http://e-ordinacija.ba/.
VIŠE
PRESS CENTAR / VIJESTI
Bosnalijek organizirao Međunarodni simpozij o epilepsijama - najveći skup ovog tipa u jugoistočnoj ...
Najveća domaća farmaceutska kompanija Bosnalijek organizirala je dvodnevni Međunarodni simpozij epilepsija na kojem učestvovalo više od 120 neurologa i neuropedijatara iz Bosne i Hercegovine te regiona jugoistočne Evrope. Učesnici simpozija su imali priliku pratiti predavanja 16 predavača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Sjeverne Makedonije.
Detaljne informacije
PRESS CENTAR/VIJESTI
Bosnalijek organizator Prvog međunarodnog simpozija epilepsije
S ciljem njegovanja i razvoja poslovnih i prijateljskih odnosa sa stručnjacima iz oblasti neurologije i epilepsije te našeg nastojanja da putem stručnih medicinskih aktivnosti pružimo podršku razvoju i unapređenju zdravstva, želimo najaviti “Međunarodni simpozij epilepsije”, koji će se održati u Sarajevu 23. i 24. septembra 2022. godine.
Detaljne informacije
Korisni resursi

septembar 28. 2022 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%