PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Vijesti

FINANSIJSKE VIJESTI
Bosnalijek ostvario rast prihoda i dobiti u 2016. godini
Na domaćem tržištu Bosnalijek nastavlja jačati lidersku poziciju, uz rast koji je veći od rasta samog tržišta, te kontinuirano povećanje prihoda od prodaje. Zahvaljujući tome svako sedmo pakovanje lijeka koje dođe do krajnjeg potrošača u BiH proizvedeno je u Bosnalijeku.
VIŠE
Finansijske vijesti / IZVJEŠTAJ
Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta
U skladu sa članom 4. Pravilnika o objavljivanju informacija i izvještavanju na tržištu vrijednosnih papira, objavljujemo slijedeći Izvještaj...
Pročitaj više
FINANSIJSKE VIJESTI / OBAVIJEST DIONIČARIMA
Obavijest o petoj (V) emisiji dionica zatvorenom ponudom poznatom kupcu uz pravo preče kupnje
Nadzorni odbor Društva je donio Odluku o povećanju osnovnog kapitala emisijom novih dionica i Odluku o petoj (V) emisije redovnih (običnih) dionica zatvorenom ponudom. Odlukom je predviđena primjena prava preče kupnje, a čijom kupnjom zadržavate sadašnji postotak u osnovnom kapitalu Emitenta.
Pročitaj više
Ranije objavljeno
 
Lysobact proslavio 40. rođendan Neke želje se ostvaruju odmah Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... U novu sezonu s novim takmičarskim imenom - KK „Bosna Royal Jelly“ Izvučeni sretni dobitnici nagradne igre Bosnalijeka Bosnalijek vas i ove godine nagrađuje Bosnalijek slavi 65 godina uspješnog rada Bosnalijek i u 2016. pokriva godišnje troškove SOS porodice mame Fikrete ... Ekopsihijatrija kao nova grana psihijatrije Počinje najmasovnije takmičenje u malom nogometu za srednjoškolce u BiH ... Bosnalijekov porodični dan Bosnalijek - prijatelj sporta i zdravog života Međunarodna potvrda efikasnosti i sigurnosti Bosnalijekovog proizvoda Bosnalijek generalni sponzor Trećeg kongresa farmaceuta BiH Posjeta studenata farmacije Bosnalijeku Bosnalijek ostvario rekordnu dobit u poslovanju Poslovanje Bosnalijeka u Rusiji stabilno Nova web stranica Bosnalijeka Novo iz Bosnalijeka - PHARYNGAL® sprej za bolno, nadraženo i upaljeno gr ... Izvještaj odbora za glasanje - 23. juni 2014.

mart 23. 2017 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%