PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Vijesti

FINANSIJSKE VIJESTI / IZVJEŠTAJ
Dokapitalizacija je omogućila nova ulaganja i razvoj Bosnalijeka
Nakon prodaje državnog vlasničkog udjela i uspješno izvršene dokapitalizacije kompanije, dodatno je ojačana pozicija Bosnalijeka i stvoreni preduvjeti za dalji razvoj i ulaganja.
VIŠE
PRESS CENTAR / MOSKVA
Izuzetni prodajni rezultati na ruskom tržištu
Najveća bosanskohercegovačka kompanija Bosnalijek nastavlja da uspješno bilježi rast poslovanja na ruskom tržištu, istaknuto je na press konferenciji u Moskvi na kojoj su govorili farmaceutski autoriteti ruskog tržišta.
Pročitaj više
PRESS CENTAR / SPONZORSTVO
SFK 2000 Sarajevo ubjedljivo najbolje u BiH
Za kvalitetne pripreme i fizičku spremu igračica bio je zaslužan ROYAL SPORT Jelly
Pročitaj više
Ranije objavljeno
 
Bosnalijek ugostio studente sa američkog Yale Univerziteta Bosnalijek ostvario rast prihoda i dobiti u 2016. godini Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... Obavijest o petoj (V) emisiji dionica zatvorenom ponudom poznatom kupcu ... Lysobact proslavio 40. rođendan Neke želje se ostvaruju odmah Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... U novu sezonu s novim takmičarskim imenom - KK „Bosna Royal Jelly“ Izvučeni sretni dobitnici nagradne igre Bosnalijeka Bosnalijek vas i ove godine nagrađuje Bosnalijek slavi 65 godina uspješnog rada Bosnalijek i u 2016. pokriva godišnje troškove SOS porodice mame Fikrete ... Ekopsihijatrija kao nova grana psihijatrije Počinje najmasovnije takmičenje u malom nogometu za srednjoškolce u BiH ... Bosnalijekov porodični dan Bosnalijek - prijatelj sporta i zdravog života Međunarodna potvrda efikasnosti i sigurnosti Bosnalijekovog proizvoda Bosnalijek generalni sponzor Trećeg kongresa farmaceuta BiH Posjeta studenata farmacije Bosnalijeku Bosnalijek ostvario rekordnu dobit u poslovanju

april 28. 2017 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%