PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Vijesti

FINANSIJSKE VIJESTI / IZVJEŠTAJ
Dokapitalizacija je omogućila nova ulaganja i razvoj Bosnalijeka
Nakon prodaje državnog vlasničkog udjela i uspješno izvršene dokapitalizacije kompanije, dodatno je ojačana pozicija Bosnalijeka i stvoreni preduvjeti za dalji razvoj i ulaganja.
VIŠE
FINANSIJSKE VIJESTI / IZVJEŠTAJ
Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta
U skladu sa članom 4. Pravilnika o objavljivanju informacija i izvještavanju na tržištu vrijednosnih papira, objavljujemo:
Pročitaj više
SKUPŠTINA DIONIČARA / ODLUKE
Skupština dioničara Društva - odluke
Odluke donesene na ponovno sazvanoj Skupštini dioničara Bosnalijeka d.d. održanoj 03.06.2017. godine:
Pročitaj više
Ranije objavljeno
 
Odluka o rasporedu dobiti i isplata dividende za 2016 Izvještaj odbora za glasanje Izabran novi Nadzorni odbor Bosnalijeka Obavještenje - Prijedlozi kandidata za članove Nadzornog odbora Bosnalij ... Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... Bosnalijek zlatni sponzor 5. Konferencije Udruženja opšte/porodične medi ... Obavještenje o ponovnom sazivanju redovne godišnje Skupštine društva Bos ... Bosnalijek organizirao tradicionalno druženje za svoje penzionere Redovna godišnja Skupština društva Bosnalijek - OBAVJEŠTENJA Izuzetni prodajni rezultati na ruskom tržištu SFK 2000 Sarajevo ubjedljivo najbolje u BiH Bosnalijek ugostio studente sa američkog Yale Univerziteta Bosnalijek ostvario rast prihoda i dobiti u 2016. godini Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... Obavijest o petoj (V) emisiji dionica zatvorenom ponudom poznatom kupcu ... Lysobact proslavio 40. rođendan Neke želje se ostvaruju odmah Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... U novu sezonu s novim takmičarskim imenom - KK „Bosna Royal Jelly“ Izvučeni sretni dobitnici nagradne igre Bosnalijeka

juni 26. 2017 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%