PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Bosnalijek organizator Prvog međunarodnog simpozija epilepsije

Sa željom da pružimo podršku razvoju i unapređenju zdravstva putem stručnih medicinskih aktivnosti, ovim putem želimo najaviti “Međunarodni simpozij epilepsije”, koji će se održati u Sarajevu 23. i 24. septembra 2022. godine.


Bosnalijek organizator Prvog međunarodnog simpozija epilepsije

Sretni smo da možemo organizovati naš prvi Simpozij, na kojem želimo postići maksimalnu korist za sve polaznike kroz predavanja i interaktivne radionice te savremene metode učenja. Na ovom stručnom skupu će aktivno učestvovati domaći i internacionalni stručnjaci iz Hrvatske, Srbije i Makedonije te će tom prilikom razmijeniti i dugogodišnja iskustva u tretmanu epilepsije.

Želimo da ovaj događaj bude prilika da mladi doktori direktno dobiju informaciju o ličnim iskustvima iz prakse od eminentnih stručnjaka i autoriteta iz regiona.

Skup je verifikovan od strane Ljekarske/Liječničke komore Federacije Bosne i Hercegovine.

Vaš Bosnalijek 

program_Međunarodni_Simpozijum_Epilepsija_aug_2022_.pdf


septembar 8. 2022
Ranije objavljeno
Bosnalijek uputio pomoć građanima poplavljenih područja Unsko-sanskog ka ... Sa prihodima od 221,1 milion KM, Bosnalijek u 2022. godini ostvario hist ... Bosnalijek obilježio Ljubičasti dan u Tuzli, Travniku i Bihaću Radnici Bosnalijeka organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi Bosnalijek i Abdi Ibrahim potpisali Ugovor o saradnji - počinje plasman ... Bosnalijek organizovao stručna predavanja u Tuzli Bosnalijek obara vlastite rekorde poslovanja Bosnalijek podržao generalnim sponzorstvom Kongres XI Foruma porodične/o ... Bosnalijek obilježio 100 godina od otkrića lizozima i 46 godina od počet ... Bosnalijek podržao „Gimnazijadu 2022“

maj 28. 2023 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%