PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Bosnalijek podržao Emergency Medicine Weekend Sarajevo 2024

Bosnalijek je podržao drugi po redu Emergency Medicine Weekend Sarajevo 2024, koji je uspješno održan u Sarajevu 2. i 3. marta 2024. godine. Ovaj prestižni studentski kongres, organizovan pod vodstvom SCOPH komiteta pri Lokalnom komitetu Sarajevo, okupio je više od 200 studenata medicine.


Bosnalijek podržao Emergency Medicine Weekend Sarajevo 2024

Studenti su imali jedinstvenu priliku da prošire svoja znanja i vještine kroz seriju radionica i predavanja iz urgentne medicine.

Tokom dvodnevnog događaja, studenti su imali priliku istraživati najnovije trendove i prakse u urgentnoj medicini. Radionice su bile dizajnirane tako da pruže praktično iskustvo i direktan uvid u izazove s kojima se stručnjaci susreću na dnevnoj bazi, s ciljem razumijevanja i priprema budućih zdravstvenih radnika za realne situacije.

Ovaj studentski kongres bio je odlična prilika za jačanje saradnje među studentima medicine iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.


mart 5. 2024
Ranije objavljeno
Bosnalijek nastavlja rast prihoda i modernizaciju proizvodnih kapacitet ... 8. Okrugli sto neuropsihijatara okupio stručnjake iz cijele BiH Bosnalijek donirao dva EKG aparata Domu zdravlja Bosanska Krupa Bosnalijek zlatni sponzor aritmološkog kongresa BHeart Rhythm 2024 Bosnalijek i ove godine pružio podršku obilježavanju Ljubičastog dana ... Bosnalijek ostvario povećanje prodaje na svim tržištima, postignut sjaja ... Bosnalijek i ove godine najpoželjniji poslodavac u oblasti farmacije Bosnalijek podržao Emergency Medicine Weekend Sarajevo 2024 Bosnalijek sponzor Simpozija otorinolaringologije i hirurgije glave i vr ... Više od 20 godina Bosnalijek podržava prvu porodicu iz SOS Dječijih sela ...

maj 20. 2024 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%