KARIJERA / PROFIL NAŠIH UPOSLENIKA
Imamo različite karaktere i poslove, ujedinjeni zajedno činimo velika djela. Velika porodica za velika postignuća.
Sektor ljudski potencijali
Zanimanje: laboratorijski tehničar

Mirza Musić, Stručni saradnik za radne odnose i personalne evidencije

Stručni saradnik za radne odnose i personalne evidencije
Mirza Musić je karijeru u Bosnalijeku počeo 2003. godine kao uzorkovač-administrator u Sektoru osiguranje i kontrola kvaliteta, upoznajući na taj način proces kontrole proizvedenih lijekova u proizvodnim pogonima.

„Volio sam svoj posao. Radio sam u izuzetno dobrom timu, koji me u potpunosti ispunio profesionalno, ali i privatno", ističe Mirza.

Zbog zdravstvenog stanja nije bio u mogućnosti da nastavi s radom na poziciji uzorkovač-administrator. Stoga je, zahvaljujući trudu i iskazanim kompetencijama, svoj razvojni put nastavio u Sektoru ljudski potencijali gdje sada obavlja poslove iz oblasti radnih odnosa i personalnih evidencija.

"Sa zadovoljstvom sam prihvatio ponuđeno novo radno mjesto u Sektoru ljudski potencijali. Posao koji obavljam je dinamičan i zanimljiv te se trudim da poslovne procese obavljam korektno uz unapređenja u svim segmentima", govori Mirza.

Iza kontinuiranih uspješnih rezultata kompanije stoji snažan tim od preko 800 stručnjaka, čija su znanja i stručnost ugrađeni u sve projekte i aktivnosti, kako  na domaćem tržištu, tako i na inozemnim tržištima. Stoga, briga o zaposlenima predstavlja apsolutni prioritet Sektora ljudski potencijali, koji nastoji da kroz brojne planirane aktivnosti pruži maksimalnu pažnju i podršku razvoju svakog pojedinog zaposlenika.

Sektor ljudski potencijali osigurava profesionalni razvoj zaposlenika te nastoji da omogući ravnotežu između njihove karijere i života, koji treba da budu orijentirani ka postizanju najboljih rezultata.

"Najznačajniji resursi kompanije su zaposlenici. Zato mnogo truda ulažemo u izradu kreativnog koncepta koji će pružiti adekvatan profesionalni rast i razvoj naših kolega. Također, naša pažnja je usmjerena i na kvalitetan odabir novih zaposlenika. Zato uvijek nastojimo da naše poruke budu jasne i transparentne potencijalnim zaposlenicima", ističe Mirza.Ostale priče

maj 20. 2024 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%