PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Radnici Bosnalijeka organizovali akciju darivanja krvi

Radnici Bosnalijeka odazvali su se i ove godine u velikom broju, akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Zavodu za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine.


Radnici Bosnalijeka organizovali akciju darivanja krvi

Darivanjem dragocjene tečnosti, radnici Bosnalijeka su još jednom pokazali kako se sa malo izdvojenog vremena može učiniti mnogo za one kojima je to najpotrebnije.

Kao najveći domaći proizvođač lijekova, Bosnalijek i njegovi radnici su itekako svjesni značaja osiguravanja dovoljnih količina krvi za potrebe medicinskih ustanova, jer krv je lijek koji samo ljudski organizam može proizvesti.

Radnici Bosnalijeka, zajedno sa predstavnicima Zavoda za transfuzijsku medicinu, iskoristili su ovu priliku da pozovu sva druga privredna društva i pojedince koji su to u mogućnosti, da daruju krv i pomognu u spašavanju života.

Važno je znati da svaka žena i muškarac starosti iznad 18 godina može darivati krv i to više puta godišnje.mart 4. 2022
Ranije objavljeno
Bosnalijek uputio pomoć građanima poplavljenih područja Unsko-sanskog ka ... Sa prihodima od 221,1 milion KM, Bosnalijek u 2022. godini ostvario hist ... Bosnalijek obilježio Ljubičasti dan u Tuzli, Travniku i Bihaću Radnici Bosnalijeka organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi Bosnalijek i Abdi Ibrahim potpisali Ugovor o saradnji - počinje plasman ... Bosnalijek organizovao stručna predavanja u Tuzli Bosnalijek obara vlastite rekorde poslovanja Bosnalijek podržao generalnim sponzorstvom Kongres XI Foruma porodične/o ... Bosnalijek obilježio 100 godina od otkrića lizozima i 46 godina od počet ... Bosnalijek podržao „Gimnazijadu 2022“

maj 28. 2023 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%