PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Radnici Bosnalijeka organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi

Nastavljajući višedecenijsku tradiciju, radnici Bosnalijeka su i ove godine organizovali akciju darivanja krvi u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine.


Radnici Bosnalijeka organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi

Svaka prikupljena doza krvi može spasiti nečiji život, stoga su ovakve akcije dobar način osiguravanja neophodnih količina potrebnih za nesmetan rad zdravstvenih ustanova.

Darivanjem dragocjene tečnosti, radnici Bosnalijeka još su jednom pokazali kako se sa malo izdvojenog vremena može učiniti mnogo za one kojima je to najpotrebnije.

Bosnalijek, najveći domaći proizvođač lijekova i njegovi radnici itekako su svjesni značaja osiguravanja dovoljnih količina krvi jer krv je lijek koji samo ljudski organizam može proizvesti.

Kap krvi je kap nade u život možda baš Vama dragoj osobi. Učinite da bolesti, saobraćajne nesreće i povrede ne odnesu još jedan život, darujte krv.
mart 17. 2023
Ranije objavljeno
Bosnalijek i ove godine osigurao poklone prvačićima, a roditeljima slob ... Organizirano druženje i uručeni pokloni za penzionere Bosnalijeka Ambasadorica Savezne Republike Nigerije posjetila Bosnalijek Danski novinari uvjerili se u vrhunski kvalitet Bosnalijeka Bosnalijek uputio pomoć građanima poplavljenih područja Unsko-sanskog ka ... Sa prihodima od 221,1 milion KM, Bosnalijek u 2022. godini ostvario hist ... Bosnalijek obilježio Ljubičasti dan u Tuzli, Travniku i Bihaću Radnici Bosnalijeka organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi Bosnalijek i Abdi Ibrahim potpisali Ugovor o saradnji - počinje plasman ... Bosnalijek organizovao stručna predavanja u Tuzli

septembar 22. 2023 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%